Hem & Trädgård

I våra Djur&Natur-butiker och hos många av våra återförsäljare, ingår ett stort urval av trädgårdsprodukter, exempelvis gräsfrö, ogräsbekämpning, kalk och gödning. Till hus har vi bland annat bränslepellets, briketter hushålls- och toalettpapper. Vi erbjuder även avhärdningssalt och vägsalt för både vinter & sommar.  

Vi har produkter från bland annat följande leverantörer:
 
 
Ocean är ett svenskt företag med miljön i fokus. Produkterna är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet, uppfyller kraven för Svanenmärkning, har bra miljöval och har erhållit Kungens Miljöpris. Ocean har vid flera tillfällen blivit prisbelönta för sin höga kvalitet och sitt hänsynstagande till miljön.
 

Bayer är ett internationellt företag med kärnkompetens inom områdena hälsa, kost och högteknologiska material. Målsättningen för deras produkter och tjänster är att vara människor till gagn och förbättra deras livskvalitet. Samtidigt vill de skapa värde genom innovation, tillväxt och högre lönsamhet.

 

Skånefrö producerar utsäde, grönyte- och vallfrö av högsta kvalitet.
 
 

Södra Århults huvudprodukter är torv och odlingssubstrat, plantjord, såjord, andra specialjordar och olika former
                                                 av stallströ.
 

Movab är ett fristående företag specialiserat på miljökalkning av sjöar,
                                   våtmarker, vattendrag och skog.
 

Allox är en grossist med ett
                                      produktsortiment utöver det vanliga. De har bland annat produkter för trädgård, bevattning & nät.
 

Tergents produkter hjälper dig att få en välskött och vacker trädgård. Produkterna är anpassade för både jordbrukare, proffsanvändare och för villaägare. Tergent kan erbjuda en rad effektiva och miljöanpassade produkter.
 

Miljöcenter AB bedriver tillverkning och handel med produkter för hus, hem och trädgård. De använder sin samlade kunskap för att tillhandahålla produkter med överlägsen kvalitet, säkerhet och omtanke om miljön till krävande kunder i utvalda segment. Deras varumärken är: Berglund, basic, Silverline och Neudorff.

 


 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se