Djur&Natur-butikerna

Svenska Foders butiker drivs både i egen regi och som ett franchisekoncept hos vissa av våra återförsäljare. Du som har djur eller är intresserad av djur och natur kan hitta många högkvalitativa produkter här, särskilt när det gäller förbrukningsvaror. Välkända produkter tillsammans med kunnig personal borgar för att du alltid kan känna dig trygg med dina inköp hos oss i Djur&Natur-butikerna.

I närområdet kring våra butiker delar vi ut en tidning med intressanta erbjudanden. I tidningen finner du också tips och råd om foder och andra frågor kring djurhållning, trädgårdsskötsel m.m. Vi vill gärna att du som kund ska kunna dra nytta av den kunskap som finns hos oss på Svenska Foder.

Butikskedjans geografiska område sträcker sig från Östersund och Sundsvall i norr via mälardalen till Ystad i söder. Butikens storlek varierar beroende på läge och upptagningsområde.

Några av varumärkena du finner i våra butiker:
Hippo, Fibergi, Hansbo, Krafft, Equsana, Jacson, Dogman, Willab, RoyalCanin, EverClean, Iams, Biofarmab, Eukanuba, Doggy, Tello, Bästis m.fl.

 

 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se