Ocean - För Nästa Generation

Det svenska varumärket Ocean består av högkvalitativa och miljöanpassade produkter för tvätt, disk, städ och hygien. Varumärket Ocean ligger rätt i tiden när miljötänkandet blir allt viktigare för både konsument och samhälle.

 

Dubbeldryg Tvättmedel - Klimatneutral Produkt!
Vi på Djur&Natur kan stolt säga att vi säljer världens första Klimatneutrala tvättmedel!

 

Med klimatneutrala produkter avses varor eller tjänster för vilka klimatpåverkan beräknats och kompenserats för genom hela dess livscykel. Märkning av klimatneutrala produkter syftar till att bidra till en hållbar utveckling. Produkten ska vara ett hållbart föredöme bland andra produkter med motsvarande funktion.

 

 

 

Grovrent - Tar bort de allra svåraste fläckarna!

 

Använd Grovrent när du rengör djurstallar, hundgårdar eller kaninburar. Du tar enkelt & effektivt bort svår smutsbeläggning överallt. Passar även utmärkt i duschutrymmen, spisfläktar, til textilier och på golv.

Se Fläckguiden!

 

 

 

Rapssåpa - Oändligt med möjligheter!

 

Oceans Rapssåpa är tillverkad av förnyelsebara råvaror som raps-kokosolja. Ph-värdet tillsammans med dess ytaktiva egenskaper har en rengörande och desinficerande effekt. Den passar utmärkt för att återfetta trägolv. Rapssåpan användas också för rengöring av spenar på kor, rengöring och mjukgörande för karleder på hästar samt som schampo för häst & hund.

 

 

 

 

Dubbeldryg Maskindisktabletter - Skinande rent med miljön i fokus!

 

Dubbelt aktiva tabletter som effektivt löser upp intorkade matrester, tar bort missfärgningar och ger dig en ren och blank disk. Disktabletterna är miljöanpassade och baseras på förnyelsebara råvaror som är nedbrytbara i naturen.

 

 

 

 

 

Här finner du hela vårt utbud>>>

 

 

Källa: https://www.oceanprodukter.se/hem

 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se