Unika erbjudanden för dig som är klubbmedlem!
Ser mailet nedan konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben istället!

newsletterhead

Fira Djurafton med oss!

Måndagen den 23 december smygstartar vi julfirandet i butikerna med vår traditionella Djurafton! Ni hittar massor av fina julklappar till både två- och fyrbenta vänner. Butikerna bjuder på fika & dessutom har vi detta fantastiska klubberbjudande:

20% rabatt på ett helt köp!*

 

*Erbjudandet gäller endast 191223, en gång för den som är eller blir klubbmedlem, på ordinarie pris & på ordinarie lagerfört sortiment. Det kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Dock ej på ströprodukter, vallfröer, produkter för professionell växtodling, utsäde, ensileringsprodukter, foder i bulk, spannmål i bulk, produkter i storsäck, fat eller bränslepellets. Gäller ej vid köp av presentkort. Sortimentet kan variera. Med reservation för eventuella tryckfel. Djurafton och erbjudandet gäller i följande Djur&Natur-butiker: Erikstad, Falköping, Knästorp/Staffanstorp, Lidköping, Lunnarp/Tomelilla, Nossebro, Skara, Skövde, Sundsvall, Vårgårda & Östersund.

newsletterfootleft newsletterfootcenter newsletterfootright
Detta e-postmeddelande är avsett för [email].
Vi är måna om trygg hantering av dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.
Vill du inte längre ta emot e-post från oss kan du avregistrera din e-postadress här »
newsletterfootbottom