HippoTop Slobber Mash

Premiumfoder. Råvaror med extra hög smältbarhet och levande jästkultur för den goda mag- och tarmhälsan. HippoTop Slobber Mash är ett havreftitt mashfoder för återhämtning efter prestation.

HippoTop Slobber Mash är ett havrefritt mashfoder framtaget för att påskynda återhämtningen efter prestation eller andra påfrestningar. Fodret fodras med fördel efter blötläggning. Fiber från betfiber och vetekli som binder vatten i grovtarmen ingår. HippoTop Slobber Mash fungerar därför utmärkt till kolikhästar, eftersom problemet ofta beror på att de inte får i sig tillräckligt med vätska. För att underlätta återställningen av vätskebalansen innehåller fodret också extra salt och magnesium. All ingående spannmål är ångkokt för att öka smältbarheten och minska risken för mag-tarmbekymmer. Ärtor, soja och potatisprotein tillför protein av hög kvalitet med en bra aminosyrasammansättning. Fodret innehåller rödbeta som är rik på antioxidanter och innehåller ämnen som i undersökningar på människor visat sig förbättra uthålligheten. HippoTop Slobber Mash innehåller organiskt selen och naturligt E-vitamin. Fodret innehåller levande jästkultur som har visat sig förbättra fibernedbrytningen, öka blodets syreupptagningsförmåga samt gynna hästens prestation.

  • Rödbeta samt extra salt och magnesium.
  • Levande jäst för god mag-och tarmhälsa.
  • 15 kg säck
 
Råvaruinnehåll:
Betmassa
Vetekli
Ångkokt korn
Lusern
Ångkokt vete
Ångkokt majs
Melass
Linfrökaka
Sojaolja
Rostade sojabönor
Ångkokta ärtor
Salt
Sojamjöl
Röbeta
Potatismjöl

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se