HippoLowCarb Structure

Skonsamma foder med låg stärkelse och levande jästkultur för den goda mag- och tarmhälsan. HippoLowCarb Structure är ett havrefritt färdigfoder med mycket struktur och minimalt med socker och stärkelse.

HippoLowCarb Structure är ett strukturrikt färdigfoder med endast 4 % stärkelse, en hög fiberhalt och ingen tillsatt melass. Fibernivån och det höga innehållet av stråhack förlänger ättiden och ger hästen en mättnadskänsla. Sammansättning gör fodret lämpligt också till hästar som är känsliga mot socker och stärkelse eller har problem med övervikt. Fodret innehåller inte havre. Energin kommer huvudsakligen från skonsamma fibrer och vegetabilisk olja som även gör fodret dammfritt. Morot och lusern ger fodret hög smaklighet samtidigt som morot tillför karoten vilket senare omvandlas till vitamin A. Lusernen, linfrökakan och sojamjölet tillför protein av god kvalitet, inklusive den essentiella aminosyran lysin. HippoLowCarb Structure innehåller dessutom en levande jästkultur som till exempel förbättrar ämnesomsättningen och minskar risken för stress och inflammationer. HippoLowCarb Structure innehåller naturligt E-vitamin och organisk selen för bästa möjliga upptag och för ett ökat immunförsvar.

  • Låg stärkelse, 4%.
  • Levande jäst för god mag- och tarmhälsa.
  • 15 kg säck
 
Råvaruinnehåll:
Lusern
Betmassa
Vetekli
Grönmjöl
Sojaolja
Vetefodermjöl
Morötter
Vete
Sojamjöl
Salt
Linfrökaka
 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se