HippoLowCarb Sensitive

Skonsamma foder med låg stärkelse och levande jästkultur för den goda mag- och tarmhälsan. HippoLowCarb Sensitive är ett pelleterat färdigfoder med medelhög nivå protein och energi.

HippoLowCarb Sensitive är ett färdigfoder med lågt innehåll av stärkelse för att ge ett foder långsam och skonsam energi. HippoLowCarb Sensitive innehåller ingen havrekärna och är utformat till hästar som är känsliga för havre och upplevs fungera bättre med en havrefri foderstat. Fodret innehåller däremot havrekli som bidrar med gynnsamma fibrer och förlänger hästens ättid. Linfrökaka och levande jäst som båda anses ha en positiv effekt på hästens maghälsa ingår. Grönmjöl och melass bidrar till ett smakligt foder och det ingående sojaproteinet tillför en hög proteinkvalitét med bra aminosyrasammansättning. HippoLowCarb Sensitive innehåller organiskt selen och natuligt E-vitamin.

  • Skonsamt färdigfoder utan havrekärna.
  • Levande jäst för god mag- och tarmhälsa.
  • 15 kg säck
 
Råvaruinnehåll:
Betmassa
Vetekli
Havrekli
Vete
Vetefodermjöl
Sojamjöl
Melass
Sojaolja
Lusern
Salt
Linfröexpeller
Jästprodukt
Mineraler & vitaminer

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se