Unika erbjudanden för dig som är klubbmedlem!
Ser mailet nedan konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben istället!

newsletterhead

Tävla med ditt kvitto!

Kom in till butiken och handla nödvändigheter till vårsådden eller vårbruket! Butiken har laddat upp med nyheter produkter som hör våren till. Om du handlar mellan den 8-20 april kan du tävla om presentkort med ditt kassakvitto. Missa inte denna möjlighet. 

Välkommen in! 

Erbjudandet gäller endast på Djur&Natur i Lunnarp den 8-20 april 2019 och kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller vid ett tillfälle per kund. Gäller på ordinarie sortiment dock ej på ströprodukter, utsäde, produkter för professionell växtodling, ensileringsprodukter, spannmål, foder i bulk, produkter i storsäck och fat. Gäller ej vid köp av presentkort. Med reservation för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

newsletterfootleft newsletterfootcenter newsletterfootright
Detta e-postmeddelande är avsett för [email].
Vi är måna om trygg hantering av dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.
Vill du inte längre ta emot e-post från oss kan du avregistrera din e-postadress här »
newsletterfootbottom