Fyll skålen med kvalitétsfoder från Sund!

Sedan introduktionen i Danmark 1999 har SUND gjort det enkelt för katt- och hundägare att välja ett bra foder till sin fyrbenta familjemedlem. Fodret är tillverkat med de bästa av råvaror och en stor portion passion.

Annelie Ingemarson, tidigare marknadsansvarig för varumärket Djur&Natur, är glad för att man nu kan lansera SUNDS katt- och hundfoder på den svenska marknaden.

-Svenska Foder ingår i DLG-koncernen och vi vill givetvis dra nytta av den expertis som finns inom foder, råvaror, vitaminer och mineraler. Eftersom DLG har utvecklat varumärket Sund med hjälp av egna veterinärer och agronomer, som optimerat och ständigt utvecklar fodren för hund och katt, ville vi självklart också erbjuda detta varumärke tillsammans med våra återförsäljare. 

-Det här är väl beprövade foder som funnits sedan 1999 och som har utvecklats utifrån kunskap om t.ex. matsmältning, känsla av mättnad, energinivåer och tarmfunktion. Det känns roligt att kunna få presentera detta även för svenska hund- och kattägare. I Sund-serien kan du välja mellan Sund Premium och basfodret Sund . 

Det första kravet på ett kvalitetsfoder är förstås att man använder de bästa råvarorna. Detta tillsammans med att råvarorna är GMO-fria och utan tillsatta färgämnen gör fodret till ett mycket prisvärt premiumfoder.

- Idag finns en stor efterfrågan på ett foder med riktigt bra råvaror, säger Annelie Ingemarson vidare. I den hälsosamma serien Sund Premium är kött alltid första ingrediens. Man använder också färskt kött och färsk lax för ett smakligare och bättre foder. Det finns även sorter som är spannmålsfria till både hund och katt. 

-Här spelar kolhydraternas sammansättning och proteinkällor en viktig roll, fortsätter hon. Detta tillsammans med vitaminer, mineraler och viktiga Omega-3 och -6 fettsyror ger hundar och katter den mest optimala förutsättningen för ett hälsosamt och aktivt vardagsliv.

Du kan även hitta ekologiskt foder till hunden i Sund-serien. Detta foder är baserat på kyckling, med noggrant utvalda ingredienser.

-Fodret är tillverkat enligt de ekologiska riktlinjerna. Det är smakligt och ger din hund alla näringsämnen som behövs, konstaterar Annelie.

Vi på Svenska Foder är alltid beredda att prata om dina djur. Vi som arbetar här är minst lika passionerade av djur som du är. Därför kan rådfråga oss i stort och smått.

-Goda råd är en naturligt del av vår yrkeserfarenhet, avslutar Annelie. Vi hjälper dig gärna!

Läs mer om alla sundfoder här!

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se