Unika erbjudanden för dig som är klubbmedlem!
Ser mailet nedan konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben istället!

newsletterhead

Fira Djurafton med oss!

Imorgon den 21 december smygstartar vi julfirandet i butikerna med vår traditionella Djurafton! Ni hittar massor av fina julklappar till både två- och fyrbenta vänner. Dessutom har vi detta fantastiska erbjudande:

20% rabatt på ett helt köp!*

 

*Kupong finns i butik! Erbjudandet gäller 181221, endast en gång per klubbmedlem, på ordinarie pris och på ordinarie lagerfört sortiment. Det kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Dock ej på ströprodukter, vallfröer, produkter för professionell växtodling, utsäde, ensileringsprodukter, foder i bulk, spannmål i bulk, eller produkter i storsäck eller fat.  Gäller ej vid köp av presentkort. Sortimentet kan variera. Med reservation för eventuella tryckfel. Djurafton och erbjudandet gäller i följande Djur&Natur-butiker: Erikstad, Falköping, Fole/Gotland, Knästorp/Staffanstorp, Lidköping, Lunnarp/Tomelilla, Nossebro, Skara, Skårby/Ystad, Skövde, Sundsvall, Svenljunga, Vara, Vårgårda, Östersund.

newsletterfootleft newsletterfootcenter newsletterfootright
Detta e-postmeddelande är avsett för [email].
Vi är måna om trygg hantering av dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.
Vill du inte längre ta emot e-post från oss kan du avregistrera din e-postadress här »
newsletterfootbottom