Unika erbjudanden för dig som är klubbmedlem!
Ser mailet nedan konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben istället!

newsletterhead

Black Friday - ALL WEEK - YAAAY! 

Hela 50% rabatt på valfri vara!*

*Kupong finns i din butik! Gäller endast EN gång/hushåll. Gäller alla varor med ord.pris under 1000 kr, 21-24 november i Djur&Naturbutikerna: Erikstad, Falköping, Fole/Gotland, Knästorp/Staffanstorp, Lidköping, Lunnarp/Tomelilla, Nossebro, Skara, Skårby/Ystad, Skövde, Sundsvall, Svenljunga, Vara, Vårgårda och Östersund. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Gäller på ordinarie pris och ordinarie sortiment dock ej på ströprodukter, utsäde, produkter för professionell växtodling, ensileringsprodukter, spannmål, foder i bulk, produkter i storsäck och fat. Gäller ej vid köp av presentkort. Med reservation för slutförsäljning.

newsletterfootleft newsletterfootcenter newsletterfootright
Detta e-postmeddelande är avsett för [email].
Vi är måna om trygg hantering av dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.
Vill du inte längre ta emot e-post från oss kan du avregistrera din e-postadress här »
newsletterfootbottom