NYHET! 

Nu har Oceanprodukterna fått ny kostym i nya flaskor av Bioplast.

Samma innehåll i ny design och miljövänliga flaskor! Termen bioplast omfattar en hel familj med material som biobaserade, bionedbrytbara eller bådadera. Biobaserad innebär att materialet eller produkten helt eller delvis kommer från biomassa, det vill säga från växtriket istället för olja som vanliga plastflaskor tillverkas av. Biomassa för bioplaster kommer främst från majs, sockerrör eller cellulosa. Oceans flaskor tillverkas av socker. Bioplasterna driver på utvecklingen inom plastindustrin. Det finns två stora fördelar med biobaserade plaster jämfört med de traditionella. De spar på fossila resurser och minskar utsläppen av växthusgaser. Bionedbrytbarhet är en extra födel med deras bioplastflaskor. Hela 0% Co2 utsläpp!

Kika gärna tipsen i nedan filmer om Oceans produkter:

 

 

 

 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se