Sveriges snyggaste täcke, om vi får bestämma.

Det är resultatet av ett designarbete mellan Djur&Natur och Hansbo Sport. Ofodrat regntäcke i 600D ripstop polyester med en vattentäthet och andbarhet på >3000. Genomtänkt passform och bra kvalitet. Finns i storlekarna 115-165 cm. 

Låga kryssgjordar med dold elasticitet och gummiring, undviker att gjordarna går upp av sig själv när hästen är i kraftig rörelse. Täckets unika design är skapad för att ge täcket optimal passform på hästen där bl a det höga bogvecket bidrar till detta. Försett med 3-st D-ringar för att fästa eventuellt löst halstäcke. Dubbla justerbara frontspännen. Breda reflexband i front samt på svansflärp. Hansbo Sport Edition broderat ton i ton utmed halsen.

 

 

Tillpassning & skötselråd:

För att se hur stort täcke din häst behöver så mäter du hästens rygg. Börja på manken, och mät bak till början på svansroten. Som exempel så kräver ett normalstort svenskt halvblod ofta 145 cm täcken. Täckena tvättas i 40 °C. Använd inte sköljmedel. Tänk också på att om täcket blivit vått, så måste det få torka varmt!

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se