Unika erbjudanden för dig som är klubbmedlem!
Ser mailet nedan konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben istället!

newsletterhead

Grande Finale

Vi avslutar vårt 10 års jubileum med att erbjuda 10% rabatt på foder och samtidigt firar vi in 2018 med 18% rabatt på tillbehör!*

Kupong finns i din butik!

*Erbjudandet gäller för dig som är eller blir klubbmedlem i följande Djur&Naturbutiker: Erikstad, Falköping, Fole/Gotland, Karlskoga, Knästorp/Staffanstorp, Lidköping, Lunnarp/Tomelilla, Nossebro, Skara, Skårby/Ystad, Skövde, Sundsvall, Svenljunga, Vara, Vårgårda, Östersund. Erbjudandet gäller 171227-171231. Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller ej på klippmaskiner, värmebaljor, stängselaggregat, ströprodukter, utsäde, produkter för professionell växtodling, ensileringsprodukter, spannmål, foder i bulk, produkter i storsäck och fat. Gäller ej vid köp av presentkort. Med reservation för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

newsletterfootleft newsletterfootcenter newsletterfootright
Detta e-postmeddelande är avsett för [email].
Vi är måna om trygg hantering av dina personuppgifter, läs vår integritetspolicy här.
Vill du inte längre ta emot e-post från oss kan du avregistrera din e-postadress här »
newsletterfootbottom