Tina Berg fodrar med LowCarb

Tina Berg bor i Fladalt utanför Våxtorp i Laholm där hon har ett stall med sina egna hästar och några inackorderingshästar. Tina vann Fibergi LowCarb-tävlingen på Falsterbo Horse Show i fjol och har nu testat produkten. Och hon är väldigt nöjd.

- Jag har hållit på med hästar sedan jag var 4 år gammal, berättar Tina Berg, vinnare av LowCarb-tävlingen på Falsterbo Horse Show i somras. Sen har jag jobbat med hästar i bland annat Sverige, England, Irland, Norge och Spanien. Det har alltid varit hästar. Det är det bästa jag vet.

Inspirationen tror hon kom från en dagmammas döttrar och hon fick sin vilja igenom att börja på ridskola. 
- På en sjövild shetlandsponny, skrattar Tina. 

När hon inte sysslar med hästar har musik varit hela hennes liv. Hon har arbetat som egenföretagare och levt på musiken och delat den med arbete inom restaurangvärlden. Men det är med hästarna hon trivs bäst. 
- Vi skulle egentligen dragit igång en ridskoleverksamhet här i Halland nu, men tyvärr har det uppstått en massa komplikationer som satt käppar i hjulet. Det känns tungt, men vi får se vart det leder.

Fibergi LowCarb som hon nu kört ett tag till sina egna hästar fungerar väldigt väl. Fibergi LowCarb vars struktur ger hästen längre tuggtid, främjar matsmältningen. 
- Jag är verkligen supernöjd med fodret, konstaterar Tina. Alla mina hästar är väldigt glada i att äta det och mår riktigt bra. De blir också fina i pälsen.

- Jag har ett fullblod som är lite svår att hålla i hull och det betyder att jag måste ge honom mycket foder. Men med Fibergi LowCarb blir han inte tokig utan är fortsatt stabil i humöret. 

 

Läs mer om Fibergi LowCarb här »

 

 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se