Nytt & Nyttigt om Fjäderfä

Ta gärna en titt i vår folder Nytt & Nyttigt om Fjäderfä. Här hittar du information om vårt säckfodersortiment och tips och råd om hur du på bästa sätt använder våra foder. Här kan du enkelt se vilka foder som rekommenderas till fåglar såsom värphöns, vaktlar, ankor, fasaner och kycklingar med flera. Du hittar också annan matnyttig information och tips om produkter som kan vara bra att ha till fåglarna.

Trevlig läsning!

Du vet väl att alla våra foder produceras på anläggningar här i Sverige?
Det gör att du kan känna sig säker när du handlar våra foder. Vi har ett gediget kontrollprogram för att säkerhetställa att våra foder är Salmonellafria. Vi följer också de branschriktlinjer som finns och använder endast GMOfria råvaror.


Nytt & Nyttigt om Fjäderfä

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se