Fibergi Slobber Mash

Behöver din häst återhämta sig efter en prestation? Har du problem att få i hästen tillräckligt med vätska? Har hästen matsmältningsproblem? Lösningen heter: Fibergi Slobber Mash. Vår lösning: En festmåltid för alla hästar – även den kräsnaste.

Slobber Mash är rik på fiberinnehåll, ångkokt spannmål en välbalanserad mix av fett, fiber, mineraler och vitaminer. Via sitt fiberinnehåll och den ångkokta spannmålen får din häst ett smakrikt foder och samtidigt bättre tillgång till den energi som finns i fodret. Tränar och tävlar du med din häst regelbundet är Slobber Mash ett under för matsmältningen.

• Återhämtning efter prestationer
• Hästar som har svårt att hålla hullet
• Passar till kolikkänsliga hästar
• För äldre hästar med tand/tuggproblem
• Ska blötläggas med dubbel mängd 60 gradigt vatten för bästa resultat

Läs mer i Hästens Skafferi »

 

Råvaruinnehåll i fallande ordning:

Vetekli
Mikroniserad korn
Havre
Värmebehandlad majs
Linfrökaka
Rostade sojabönor
Betmassa
Lusernhack
Sojaolja
Yea-Sacc
Salt
Magnesium
Vitaminer/Mineraler

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se