Fibergi Bas

Färdigfoder i müsliform och hackelse till hästar i lätt- till medelhårt arbete.
Allroundfoder för många slags hästar. Müslifoder med hackelse för bl.a. hästar i lätt- till medelhårt arbete. Fibergi Bas är ett komplett kraftfoder med vitaminer, mineraler och spårämnen. Innehåller bl.a. biotin i en mängd som säkerställer optimal utfodring för hovarna, E-vitamin och selen i mängd som anses lämplig för denna hästgrupps muskelarbete, magnesium för optimala nerv- och muskelfunktioner, koppar för bindväv och skelett.

Fibergi Bas är smakligt för hästen på grund av tillsatsen av melass. Melassen och oljorna gör även att fodret är helt dammfritt samt att vitaminer och mineraler binds vid övriga råvaror och separationsrisken försvinner. Hackelsen gör att ättiden förlängs vilket är skonsamt för hästens fodersmältningssystem men som också bidrar till att fodret utnyttjas bättre. Fibergi Bas är även tillsatt linfrökaka som är bra för päls och mage.

• Dammfritt
• Smakligt
• Hackelsen förlänger ättiden

Finns i säck om 20 kg.

 

Råvaruinnehåll i fallande ordning:

Havre
Melass
Korn
Vetehalm
Linfrökaka
Mikroniserad korn
Mikroniserade ärtor
Sojaolja
Salt
Magnesium
Vitaminer/Mineraler

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se