HippoSelection Elektrolyt

Återställer elektrolytförluster vid svettning. HippoSelection Elektrolyt ges för att snabbt återställa såväl energi- som elektrolytbalansen i samband med svettning. Genom att återställa balansen av elektrolyter som natrium, klorid och magnesium, underlättar man återhämtningen för hästen och förkortar tiden tills prestationsförmågan är återställd. Produkten rekommenderas även vid diarré då vätskeförlusterna kan vara stora. Fodra 20 g per 100 kg häst. Ges i torr form tillsammans med fodret eller uppblandat i vattnet vilket oftast ökar hästens vätskeintag.

  • Återställer elektrolytförluster vid svettning
  • Underlättar återhämtningen
  • Rekommenderas vid diarré
Finns i hink om 2 kg.
 
 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se