HippoSelection Yea-Sacc

Jästprodukt för bättre tarmfunktion och foderutnyttjande. Yea-Sacc är en levande jäststam som gynnar tarmfloran och djurens prestation. En mängd studier visar att Yea-Sacc ökar smältbarheten och därmed foderutnyttjandet. Det gör produkten lämplig för hästar som har svårt att hålla vikten samt äldre hästar med försämrat foderutnyttjande. Produkten rekommenderas också till hästar med benägenhet för kolik och andra tarmproblem samt vid stress som exempelvis transport och vid byte av grovfoderparti. Fodra ca 50 – 100 gram om dagen.

  • Levande jäststam
  • Ökar smältbarheten
  • Bra för hästar som har svårt att hålla vikten
  • Bra för äldre hästar med försämrat foderutnyttjande
Finns i hink om 1 kg.

 

 

Respons från en butiksinnehavare:

"Vi har fått jättebra feedback på det mesta i serien, men speciellt Yea-Sacc!

Bland annat en travare i V75-klass, som inte har tillgodogjort sig något foder tidigare, mager och eländig, nu är den inne på sin andra burk, och nu vågar dom visa den utan täcke och den vinner lopp!

En dressyrdam var här i fredags och berättade (nästan med tårar i ögonen) om sin häst som alltid varit lös i magen, var mager, ville inte träna och inte velat/kunnat äta hö-silage tidigare, nu har den börjat bygga muskler, sadeln ligger bättre, och han äter sitt hö-silage utan att vara lös i magen! Hon var överlycklig!"

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se