HippoTop Müsli

Premiumfoder. Råvaror med extra hög smältbarhet och levande jästkultur för den goda mag- och tarmhälsan. HippoTop Müsli är ett havrefritt färdigfoder i müsliform med normal nivå av protein och energi.
 
HippoTop Mûsli är ett havrefritt färdigfoder i müsliform för aktiva & harmoniska hästar. Istället för havre innehåller müslin ångkokt korn, vete och majs. Ångbehandlingen förbättrar stäkelsens tillgänglighet och ökar engreinyttjandet. Potatisprotein och sojamjöl bidrar med högvärdigt protein och linfrökaka ingår bland annat för att den enses ha en lugnande inverkan på tarmen. Fodret innehåller även ärtor som ger ett extra tillskott på den essentiella aminosyran lysin. Vetekli gynnar mag- och tarmhälsan och bidrar till B-vitaminer medan betfiber är en skonsam energikälla med hög andel smältbara fiber. HippoTop Müsli innehåller organiskt selen och naturligt E-vitamin som är viktiga för bland annat immunförsvaret och prestationen. För att ytterligare gynna prestationen innehåller fodret också den levande jästkulturen Actisaf som har visat sig förbättra fibernedbrytningen, öka blodets syreupptagningsförmåga samt gynna hästens prestation.
  • Havrefritt premiumfoder.
  • Levande jäst för god mag- och tarmhälsa.
  • 20 kg säck.

 

Malin Baryard-Johnsson väljer HippoTop Müsli!

 

 

Råvaruinnehåll:
Betmassa
Ångkokt korn
Grönmjöl
Vetekli
Lusern
Ångkokt vete
Sojaolja
Ångkokta ärtor
Melass
Vetefodermjöl
Ångkokt majs
Sojamjöl
Salt
Linfrökaka
Potatisprotein

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se