HippoCompetition Energy

Energirikt foder för högpresterande hästar. HippoCompetition Energy är ett färdigfoder i pelletsform med medelhög nivå av protein och hög nivå av energi.

HippoCompetition Engery är ett enrgirikt prestationsfoder för alla aktiva hästar. Den höga energinivån i HippoCompetition Energy uppnås genom en unik kombination mellan stärkelse och fibrer. En väl anpassad kombinationa av sojamjöl och linfrökaka ger en måttlig nivå av protein av hög kvalitét som är anpassat efter den aktiva hästen. Fodret innehåller betfiber och vetetkli vilket tillför en typ av fibrer som gynnar hästens mag- och tarmhälsa. Fibrerna har dessutom en vätskehållande förmåga vilket är fördelaktigt för hästen under hårt arbete. Nivåerna av magnesium och natrium är förhöjda för att förbättra återhämtning och vätskebalans. Fodret innehåller organiskt selen och naturligt E-vitamin för bästa möjliga upptag och för ett ökat immunförsvar.

  • Krafttullt högenergifoder som ger snabb energi.
  • Extra magnesium och natrium.
  • 15 kg säck
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Betmassa
Vete
Korn
Vetekli
Sojamjöl
Melass
Havre
Vetefodermjöl
Grönmjöl
Lusern
Linfrökaka
Salt

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se