HippoLowCarb Slow Release Energy

Skonsamt foder med låg stärkelse och levande jästkultur för den god mag- och tarmhälsan. HippoLowCarb Slow Release Energyär ett färdigfoder fri från havrekärna i pelletsform med medelhög nivå av protein och hög nivå av energi.

HippoLowCarb Slow Release Energy är ett engeririkt men skonsamt färdigfoder. Fodret har en låg stärkelsenivå samtidigt som det förser hästen med mycket energi. Passar alla hästar med högt engeribehov. Sammansättningen utgår helt från hästens fysiologi och metabolism för att möjliggöra långsiktig prestation på hög nivå. Engerin kommer huvudsakligen från vegetabiliskt fett som är mycket skonsamt mot tarmens mikroorganismer. Detta kombineras med en väl anpassad fiberhalt från grönmjöl, vetekli och havrekli som gynnar mag- och tarm funktionen samt förlänger tuggtiden. Proteinkvalitetén är god, bland annat från potatisprotein. Fodret innehåller ingen havrekärna och passar bra till hästar som är känsliga för havre. Fodret innehåller organsiskt selen och naturligt E-vitamin som är viktiga för bland annat immunförsvaret och prestationen. Den levande jästkulturen Actisaf som bland annat har visat sig förbättra fibernedbrytningen ingår.

  • Mycket energi i skonsam form.
  • Levande jäst för god mag- och tarmhälsa.
  • 15 kg säck.
 
 
Malin Baryard-Johnsson väljer HippoLowCarb
Slow Release Energy!
 
 
 
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Betmassa
Vetekli
Vetefodermjöl
Vete
Grönmjöl
Lusern
Linfrökaka
Sojaolja
Melass
Havrekli
Sojamjöl
Salt
Potatisprotein

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se