HippoProtein Alfa

Protein- och fiberrika foder för hästar som behöver extra protein. HippoProtein Alfa är ett färdigfoder i pelletsform med hög nivå av protein och medelhög nivå av engeri.

HippoProtein Alfa är ett proteinrikt pelleterat färdigfoder för alla hästar med ett extra behov av protein, som till exempel växande unghästar. Fodret passar också bra till normalfödda hästar som utfodras med ett proteinsnålt grovfoder. HippoProtein Alfa är ett smakligt och skonsamt foder med sojamjöl som huvudsaklig proteinkälla. Sojamjöl innehåller protein av god kvalitet med en aminosyrasammansättning som är gynnsam för hästen med bland annat hög lysinhalt. Fibernivån är hög medan stärkelsenivån är låg vilket vanligen är positivt för hästens magtarmhälsa. Havre är en av källorna till stärkelsen i fodret vilket bidrar till en hög tunntarmssmältbarhet och kombineras med en hög andel grönmjöl vilket förser hästen med extra skonsam energi. HippoProtein Alfa innehåller naturligt E-vitamin och organisk selen för bästa möjliga upptag och för ett ökat immunförsvar.

  • Låg stärkelse- och hög fibernivå.
  • Högvärdigt protein från sojamjöl.
  • 15 kg säck.
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Grönmjöl
Lusern
Sojamjöl
Vete
Havre
Vetekli
Vetefodermjöl
Betmassa
Korn
Sojaolja
Melass
Salt

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se