HippoBas Müsli

Välbalanserat basfoder som täcker de flesta hästars behov. HippoBas Müsli är ett färdigfoder i müsliform med medelhög nivå av protein och energi.

HippoBas Müsli innehåller väl utvalda fiberråvaror med fett och ångkokt spannmål som ger ett allsidigt foder. God proteinkvalitet som framförallt kommer från värmebehandlade ärtor, sojamjöl och bryggerijäst. En hög andel lucernmjöl bidrar med högvärdigt protein med en källa till den essentiella aminosyran lysin. Lucernmjöl bidrar även till god smaklighet och fiber av god kvalitet. Kombinationen av råvarorna skapar en gynnsam balans mellan energi, protein och fiber. HippoBas Müsli innehåller naturligt E-vitamin och organisk selen för bästa möjliga upptag och för ett ökat immunförsvar.

  • Välbalanserat basfoder.
  • Organiskt selen och anturligt E-vitamin.
  • 20 kg säck.
 
Råvaruinnehåll i fallande ordning:
Betmassa
Ångkokt korn
Havre
Grönmjöl
Vetekli
Sojaolja
Ångkokta ärtor
Melass
Ångkokt vete
Lusern
Sojamjöl
Vete
Vetefodermjöl
Linfrökaka
Natriumklorid
 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se