Häst

I Djur&Naturs butiker och hos våra återförsäljare hittar du naturligtvis vårt fodersortiment till häst. Däribland vårt eget foder Hippo samt Fibergi, Krafft, Equsana, Spillers, Nordic Sugar samt mineralfoder, vitaminer, råvaror och andra fodertillskott. I butikernas breda sortiment till häst finns även produkter från Biofarmab, Trikem, Yesbox samt diverse hygienartiklar såsom flugmedel, pälsvårdsprodukter m.m. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör för häst och ryttare. 

 

Din häst. Vår kund.

Vi kan nog lugnt påstå att vi har några av världens kräsnaste kunder. Hästar äter naturligtvis inte ett foder som inte smakar gott. Smakligheten är därför en viktig faktor när vi tar fram våra olika foder och tillskott.

 

HippoHippo är indelat i familjer för att lätt hitta den produkt som passar i foderstaten och är optimal för just din häst. Fodren finns i både pellets- och müsliform. Pelletsen är små vilket gör att Hippo kan utfodras till hästar i tidig ålder. 

 

 

SpillersSPILLERS ® tog fram den första hästfoderblandningen i Storbritannien på 1950-talet. Sedan dess har SPILLERS® visat vägen för innovativa nutritionella produkter. SPILLERS® har länge varit generationers första val - från några av världens mest kända hästar till familjens ponny.

 

 

Fibergi

Namnet Fibergi kommer av orden fiber och energi. Müsliblandningen med lusernhack gör att hästarna tar längre tid på sig att äta, vilket gynnar salivutsöndringen - det i sin tur är positivt för nedbrytningen av fodret och ger en bra miljö i mage och tarm. Dammfria müsliblandningar där alla vitaminer och mineraler ingår. Du ser vad du ger!

 


Equsana - Foder- och tillskottsprodukter i toppklass! Equsana är ett av Danmarks ledande varumärken inom hästfoder och tillskott. Alla produkter i sortimentet är noggrant utvecklade av experter med fokus på de bästa råvarorna och optimal effekt för hästägaren.

 

 

KrafftKRAFFT erbjuder ett komplett sortiment av foder till alla typer av hästar. I sortimentet finns pellets, müsli, mineraler, vitaminer, lusernprodukter, havre och olika tillskott. KRAFFT tillverkas så långt det är möjligt av svenska råvaror och all tillverkning är noggrant kontrollerad både vad gäller näring och hygien. KRAFFT är ett tryggt val för dig och din häst!

 

Eclipse BiofarmabBiofarmab arbetar med väl genomtänkta och utprovade produkter av högsta kvalitet, framsprungna ur behov från den aktiva hästsporten. Man har jobbat nära veterinär och farmakologisk expertis för att uppnå de högt ställda målen.

En Agrivit Mustangfoder-produkt är gjord med svenska högkvalitativa råvaror och vi hoppas att ni och framförallt era hästar ska bli nöjda!

 


En mjuk, smidig och väl musklad häst som är bekväm i arbetet kräver komplett näringstillskott för optimal prestation. Modern hästhållning har ändrat hästens naturliga förutsättningar, där nya rutiner för utevistelse, foder, miljöpåverkan, intensiv träning, åretrunt tävlingar m.m, ställer helt andra krav på utökad näringstillförsel och förebyggande vård.

Trikem arbetar utifrån internationell forskning och med flera svenska hästexperter för att kompensera brister utifrån hästens behov.

 

I Yesbox sortiment finns kutterspån, lantbruksspån som är mer fuktuppsugande, torv och torvmix samt boxpellets.

 

 

 

 

 

 

 

 

         Hippo Produktkatalog

 

 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se